2010. október 1., péntek

"Marilyn Manson Stevie bőrébe bújna"

Szóval mi a közös egy goromba, erőtlen baseball imádó és egy kissé hátborzongató, fenyegetődző rockerben? Igazán nem sok minden. És mégis Marilyn Manson beismerte hogy az "Eastbound and Down" szuper rajongója és megjelent a fű sávos, "zöld szőnyegen" a sorozat második évadának premierén pénteken, és tényleg úgy tűnt hogy otthon érzi magát. Amikor az MTV News elcsípte a "Beautiful People" énekesét, megkértük hogy ossza meg velünk kedvenc Kenny Powers idézeteit.
"Nagyon nehéz választani mert olyan sok van" -mondta Manson- "A kedvencem talán...'Minden egyes verés egy tátongó lyukkal jár amit csak Kenny Powers tölthet ki.' Talán ez a kedvencem.
Olyan alapvető. Vagy, 'Megcsinálhatlak hátulról egy Sikoly maszkban? A maszk a Sikolyból.' Mert ezt én is megcsináltam."
- árulta el Manson vagy csak viccelt, nem igazán tudjuk megállapítani.
Rátérve egy lehetséges Manson szereplésre a showban, a rocker azt mondta hogy legszívesebben Powers ügyetlen pajtásának, Stevie Janowski-nak a bőrébe bújna.
"A karakterem...Stevie Janowski lenne, az tökéletes."
Azt javasoltuk neki hogy akár a testvérét is alakíthatná.
"Nem, csak úgy eljátszogatni. Én tényleg eljátszanám." -ragaszkodott Manson- "Ez az. Ez egy kihívás. Azt csinálhatok amit csak akarok. Ne mondd meg nekem hogy mit csináljak." -mondta egy  kis mosollyal a szája szélén, befejezve a beszélgetést egy újabb szabadalmazott Powers idézettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése