2011. július 13., szerda

Chateau Marmont est cikkek

Lindsay Lohan megfogadta a barátainak hogy SOHA nem fog többé inni és egész életében józan marad. Hmmm.
Végülis hova megy az ember ha józan akar maradni? Egy tequila partira a Chateau Marmont-ba persze!
Lindsayt a húgával, Ali-val vették észre az estélyen, igaz a húga még nem ihat alkoholt. Nyilvánvaló volt hogy az egész DeLeón Tequila est alatt Lindsay távol maradt az ivászattól.
A színésznő ezt azzal indokolta hogy csak az együttes miatt volt ott: "Nem iszom, a The Kills miatt jöttem mert az egyik barátom a bandában játszik." Együtt lógott MARILYN MANSONNALis, akivel lehet hogy nemsokára együtt fognak szerepelni egy új filmben ami
a sorozatgyilkos Charles Manson-ról fog szólni.
 
A The Kills kétszer ölt meg ezen a hétvégén, és olyan giccsesen ahogy hangzik, tudjátok így is van! A Deleon Tequila 2 éves évforduló estje épp most zajlik a Chateau Marmont-ban. Milyen édes hogy tavaly
is pont itt tartották az évfordulót. A Deleon-t Brent Hocking és Harry Morton alapították ezért láthatod a Deleon-t mindenhol a Pink Taco-ban (ez egy üzlet).
Akiket láttunk: Bonnie McKee, Harry Morton, MARILYN MANSON, Ryan Phillippe, Jared Followill, Markus Molinari, Justin Chatwin, Jamie Chung, Donovan Leitch, Daveigh Chase, Jason Ritter, Kelly Cole, Sara Howard, Lindsey Lohan, Aaron Yoo stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése