2011. július 13., szerda

A CV és az Icebreaker állnak majd az új lemez mögött

Egy úttörő lépéssel a Cooking Vinyl "üzleti bevezető" lesz egy új multi-milló fontos befektetési alapban amit az Icebreaker támogat.
Az új megállapodás alatt, amit a kiadó ügyvezető igazgatója Martin Goldshmidt úgy tervezett hogy pénteken jelent be, az előadók a Cooking Vinyl Records-hoz szerződnek és a leányvállalatához az Essential Music & Marketing-hez ami ami exklúzív mértékű zenei finanszírozást ad, kb. 10 millió font értékben.
A Cooking Vinyl fogja bevezetni az Icebreaker-t, ami 2004 óta 350 millió fontos tőkét termelt és közel 150 új album produkciós munkálataiban segédkezett a feltörekvő és megbecsült művészeknek. Goldschmidt, akinek cége korábban már számos projektben közreműködött az Icebreaker-rel, beleértve Marilyn Manson készülő lemezét, mondván hogy szerinte ez az első alkalom hogy egy kockázatos tőke ilyen módon fog össze egy kiadóval.
Hozzátette: "NAGYON IZGATOTTAK VAGYUNK HOGY AZ ICEBREAKER FELISMERTE HOGY MENNYI TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK, HOGY MIT IS NYÚJTHAT A COOKING VINYL. MEGVAN A KÉPESSÉGÜNK ÉS A PÉNZÜGYI TŐKEÁTTÉTEL HOGY MAXIMALIZÁLJUK AZ ESÉLYÉT HOGY EGY PROJEKT SIKERES LEGYEN."
Az Icebreaker Management ügyvezető igazgatója Carline Hamiton azt mondta hogy az alap befektetői hatalmas étvágyúak a professzionálisan irányított munkálatokra és elmondása szerint a Cooking Vinyl segítségével: "BIZTOSAK VAGYUNK BENNE HOGY KÉPESEK LESZÜNK SEGÍTENI A MEGTÉRÜLÉS MAXIMALIZÁLÁSÁT ÉS EZZEL BIZTOSÍTJUK HOGY A TEHETSÉG MEGFELELŐEN LESZ JUTALMAZVA."
A Cooking Vinyl máris tárgyalásokat folytat számos előadóval a lehetséges megállapodásról amelyben részt vesz az Icebreaker is.
Eközben a Cooking leányvállalata az Essential Music & Marketing egy egész világra kiterjedő megállapodást írt alá Steve Lawler-rel a Viva Music fejével még a Light Out Decade dupla mixének megjelenése előtt ami május végén lesz. A londoni székhelyű kiadó kiadó és marketing vállalat szintén világméretű értékesítési szerződést írt alá DJ Doorly kiadójával, a Pigeonhole This-szel.
További új szerződések a Rhymesayers Entertainment, a New York indie outfit Decon, a Dirtybird kiadó és a Workhouse Records.
A fő értékesítési menedzser, Steve Crane elmondta hogy az összes új lemez remek kiadási ütemezéssel sorakozik 2011-re és utána.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése