2011. július 13., szerda

Kerrang 30. ünnepi kiadás

#30- MARILYN MANSON
A szülei által Brian Warner-ként ismert előadó számos okot adott számunkra hogy ünnepeljünk az évek során, különösen amikor a karrier meghatározó Antichrist Superstar berobbant. Úgy változtatva színeit mint egy kaméleon minden egyes albummal, Manson sima, csavart glam rock-ot, bosszúálló harci zenét és gótikus burleszk-et kínált nekünk, de bárhogy is néz ki ő volt mindig is a rock szakma legnagyobb kihívást jelentő karaktere. A karrierje megközelítőleg annyi magaslatot tartalmaz mint mélypontot és ezen a túlzásokkal dokumentált autobiográfiája, a The Long Hard Road Out of Hell sem segített. Van még egy dolog amit szeretünk Mansonban és ami a legtöbb rock sztárból hiányzik: az agyát.
Amikor zenei karrierje érintett lett az 1999-es Columbine középiskolai lövöldözésekben, Manson a félelem céltáblája lett és ezt a témát feszegette Michael Moore 2002-es Bowling for Columbine című filmjében. Amikor azt kérdezte tőle hogy mit mondott volna a gyilkosoknak Manson válasza lehengerlően logikus volt: "Nem mondtam volna semmit. Meghallgattam volna őket mert erre nem volt hajlandó senki sem."
Kiknek az életét változtatta meg: Black Veil Brides, Murderdolls
Legnagyobb eredmény: Több mint 7 millió eladott példány az Antichrist Superstarból és kivívta a vallásos és polgári csoportok haragját Amerika szerte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése